قاچاق ۲۹ هزار لیتر گازوئیل در بندرعباس

قاچاق ۲۹ هزار لیتر گازوئیل در بندرعباس

به گزارش خبرنگار سرهنگ تیمور دولتیاری بیان داشت: مأموران پاسگاه ساحلی «خان سرخ» هنگام کنترل خودرو‌های عبوری در محور اصلی اسکله شهید رجایی – بندرعباس به یک دستگاه کامیون سوخت کش مشکوک و آن را متوقف کردند.

وی افزود: مأموران پس از بررسی اسناد، مدارک و بارنامه خودرو متوجه شدند این کامیون نفتکش حامل ۲۹ هزار لیتر گازوئیل قاچاق است، به این منظور خودرو توقیف و یک نفر را در این رابطه دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان بندرعباس خاطرنشان کرد: کارشناسان ارزش محموله سوخت مکشوفه را ۷ میلیارد ریال عنوان کردند.

سرهنگ دولتیاری تصریح کرد: قاچاق یا استفاده غیرمجاز از منابع سوختی توسط افراد سودجو در کنار وارد آوردن ضربه‌های اقتصادی به کشور، باعث به وجود آمدن مشکلاتی در حوزه سوخت رسانی به ناوگان حمل و نقل شخصی و عمومی نیز می‌شود، از این رو پلیس با جدیت با متخلفان این حوزه برخورد می‌کند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2